HomeSelectie1e t/m 3e divisie › Uitslagen › Leontien plaatst zich voor halve finale 3e divisie.

Leontien plaatst zich voor halve finale 3e divisie.

Zaterdag 20 februari werd de 2e districtswedstrijd geturnd in Winterswijk.

Afgelopen zaterdag mochten er nog eens 8 turnsters proberen om zich te plaatsen voor de landelijke halve finale van de 3e divisie. Helaas werd vorige week al duidelijk dat het Roos niet ging lukken om mee te doen aan de wedstrijd. Zij was al een aantal weken ziek en niet in staat om een wedstrijd te turnen. Voor Roos is er een reserve turnster ingezet van een andere vereniging. 

In de eerste wedstrijd mochten de pupillen 2, Leontien, Anna en Amy laten zien wat zij konden. Voor Anne en Amy was het een moeilijke klus om bij de beste 6 turnsters te komen. Dit was in de regio ook nog niet eerder gelukt.  Beide hebben ze wel een hele goede wedstrijd geturnd. Amy kwam op een 15e plaatst terecht en Anna eindigde kort achter Amy op plek 16. Leontien heeft een stabiele wedstrijd geturnd en werd keurig 2e. Hiermee plaatst zij zich voor de landelijke halve finale.

In wedstrijd 2 kwamen de jeugd meiden in actie. ’s Ochtends ontvingen we van Eva (Jeugd N4) ook al een berichtje dat zij ziek was, maar ze wilde het wel graag proberen. Toen ze binnen kwam was ook wel te zien dat Eva niet fit was. Maar ze heeft wel een goede wedstrijd geturnd. Helaas door een val van balk was het te weinig om door te stromen. Emma, Amber en Jodie die uitkomen in de keuze oefenstof hebben allemaal netjes geturnd met hier en daar wat foutjes. Ook voor deze meiden stopt hier het wedstrijdseizoen.

Gefeliciteerd meiden!!!

Er gaan maar zo weinig turnsters door naar de landelijke wedstrijd dat je geen foutje kunt maken. Dit is en blijft erg lastig bij het turnen zeker omdat je te maken hebt met zenuwen. Natuurlijk zijn wij als trainers heel erg tevreden en trots dat we met zo’n grote groep meiden deel hebben mogen nemen aan de districtsfinale.

Lisa en Leontien gaan zich verder voorbereiden op de halve finale en de andere meiden gaan nieuwe dingen oefenen voor volgend seizoen.

Leontien 2e Amber, Anna, Emma, Jodie, Eva, Leontien, Amy Jodie, Anna, Emma, Eva, Amber, Amy en Leontien