HomeSelectie1e t/m 3e divisie › Uitslagen › 2e plaatsingswedstrijd 2e divisie

2e plaatsingswedstrijd 2e divisie

2e Divisie turnsters plaatsen zich voor de landelijke wedstrijden.

In het weekend van 23 en 24 januari hebben de 2e divisie turnsters geturnd in Hengelo. Voor bijna iedereen was na de 1e plaatsingswedstrijd al duidelijk dat zij zich geplaatst hadden voor de landelijke wedstrijden. 

Voor de jongste turnsters was het nog wel even spannend. Het deelnemersveld is sterk en de andere meisjes turnen veel meer uur. Noa, Jinthe en Iris hebben het heel erg goed gedaan. Iris is gisteren 15e geworden, Noa 17e en Jinthe 18e. Door het goede resultaat van de 1e plaatsingswedstrijd heeft Noa zich weten te plaatsen voor de landelijke wedstrijden. Iris en Jinthe mogen gaan oefenen voor volgend seizoen. 

De 1e plaatsingswedstrijd was Isabella al 2e geworden en zij was al zeker van een plekje op de landelijke wedstrijden. Haar brugoefening was in de training heel erg verbeterd en ook tijdens het in-turnen was deze super. Helaas mislukte het helemaal tijdens haar wedstrijd oefening. Isabella is toch nog op een 4e plaats terecht gekomen. 

Ook de oudere turnsters waren na hun 1e plaatsingswedstrijd al zeker van een plekje op de 1/4 finale. Sanne en Aniek waren beide geblesseerd waardoor zij een aantal dingen moesten aanpassen in hun oefening. Ook zijn er een aantal nieuwe dingen geprobeerd op de wedstrijd en deze zijn bij alle turnsters gelukt. Daphne turnde een nieuwe mix serie op balk, Charlotte een nieuwe gymnastische serie op vloer, Merel heeft voor het eerst hele schroef geturnd op vloer en bij Marleen lukte de anderhalve schroef. 

Uitslag 2e plaatsingswedstrijd

Instap
Iris 15e
Noa 17e 
Jinthe 18e

Pupil 2
Isabella 4e

Junior
Aniek 3e
Merel 6e
Marleen 9e
Sanne 11e

Senioren
Daphne 1e
Charlotte 4e

Gefelciteerd met deze goede resultaten! Heel veel succes met de voorbereidingen op de landelijke wedstrijden. 

2e plaatsingswedstrijd 2e divisie 2e plaatsingswedstrijd 2e divisie 2e plaatsingswedstrijd 2e divisie