HomeSelectie4e en 5e divisie › Turnsters › 8 finale plaatsen voor 5e divisie turnsters

8 finale plaatsen voor 5e divisie turnsters

8 finale plaatsen voor Ypsilon 

9 april kwamen 12 turnster van de 5e divisie in actie tijdens de 3e plaatsingswedstrijd in Doetinchem. Tevens werd er tijdens deze wedstrijd bekend gemaakt wie zich zou plaatsen voor de finale van 21 mei in Winterswijk.

In de 1e wedstrijd kwamen de jeugd 1 meiden in actie. Zij hebben allemaal een super wedstrijd geturnd en dit was terug te zien in de resultaten. Sophie mocht vandaag met de gouden medaille naar huis en Pien werd knap 3e. Jasmijn is op een keurige 6e plaats geëindigd. Als deze turnsters hebben zich geplaatst voor de finale. Helaas kon Fenne de wedstrijd niet turnen vanwege haar blessure. 

In de 2e wedstrijd kwamen de instappers in actie. Zij hebben goede resultaten neergezet op de eerste 3 toestellen. Op de balk gingen zij helaas alle 3 de mist in waardoor zij wat punten hebben laten liggen. Deze meiden hebben zich niet geplaats voor de finale en gaan hard door trainen voor het volgende seizoen. Roshyna kon helaas niet mee doen vanwege ziekte, maar heeft zich door haar vorige 2 wedstrijden weten te plaatsen voor de finale.

In de 3e wedstrijd was het de beurt aan de pupil 1 meiden en de senioren. De pupillen 1 hebben een goede wedstrijd geturnd en Iris en Wendy hebben zich hierdoor weten te plaatsen voor de finale. De senioren begonnen goed op sprong. Op brug ging Sahar de mist in met haar landing met een zware blessure tot gevolg. Wij wensen Sahar beterschap en een voorspoedig herstel. Roos en Fee hebben zich hierna erg goed herpakt! onze complimenten hiervoor. Tot onze verassing werd Roos 1e en Fee 3 en ook geplaats voor de finale.

Ypsilon zal met 8 turnsters naar de finale gaan op 21 mei in Winterswijk. 

8 finale plaatsen voor 5e divisie turnsters 8 finale plaatsen voor 5e divisie turnsters 8 finale plaatsen voor 5e divisie turnsters 8 finale plaatsen voor 5e divisie turnsters 8 finale plaatsen voor 5e divisie turnsters 8 finale plaatsen voor 5e divisie turnsters