Home › Nieuws › Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale

Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale

Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale. 

Zaterdag 9 januari turnden de turnsters van Ypsilon Doetinchem hun 3e plaatsingswedstrijd. De andere 2 wedstrijden zijn in 2015 al geturnd. Naar aanleiding van de goede resultaten hebben bijna alle turnsters zich geplaatst voor de finale. Vanuit deze finale kunnen zij doorstromen naar de landelijke wedstrijden. Uiteindelijk proberen zij een plaatsje op het Nederlands kampioenschap te bemachtigen. 
 
Uitslag 3e plaatsingswedstrijd 3e divisie.
Pupil 1: Maud Hermanns 3e, Charlotte den Haag 9e, Zoë Jaspers 14e.
Pupil 2: Leontien Perebolt 2e, Anna Goossen 8e, Amy Pere 9e. 
Jeugd 1 N4: Eva Zijlstra 3e, Roos Dhondt 7e, Dilara Önal 9e, Amber Kluitman 15e.
Jeugd 2: Amber de Roode 7e, Emma Giesen 8e, Jodie Lukassen 10e.
Junior: Jorieke van der Groef 3e.
Senior: Lisa Kleinreesink 1e, Rosanne Ruissaard 7e.

Zoë en Jodie zijn reserve voor een plaatsje in de finale. Hopelijk kunnen we aankomende week ook deze meiden blij maken met een finaleplek. 
Alle andere meide hebben zich geplaatst voor de finale op 13 of 20 februari. 


Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale Turnsters 3e divisie Ypsilon Doetinchem plaatsen zich voor de finale