Home › Nieuws › Pre-instap wedstrijden

Pre-instap wedstrijden

Op 8 april 2017 hebben 15 pre-instap turnsters mee gedaan aan de wedstrijden voor deze catagorie in Pannerden , georganisserd door Rayon de Liemers en Hanzestreek  voor district Oost vanuit de KNGU, de gymnastiekbond. De dag was verdeeld over 3 wedstrijden.
Voor de turnsters was dit de eerste keer dat zij meededen aan een officiele turnwedstrijd welke 1x per jaar wordt gehouden. De turnsters hadden goed geoefend om de verplichte oefenstof te laten zien en de meesten vonden dit erg spannend. In de laatste weken voor de wedstrijd worden de turnsters tijdens de lessen voorbereid op de wedstrijd. Het presenteren voor de jury , het inturnen en de algehele warming up wordt doorgenomen. Zo was tijdens de wedstrijd duidelijk te merken dat dit allemaal bekend was en konden de turnsters zich goed concentreren op de oefeningen aan de toestellen. Iedereen heeft supergoed haar best gedaan en de oefeningen gingen allemaal naar wens.
Sudem mocht zelfs een gouden medaille mee naar huis nemen in de eerste wedstrijd van de dag. Thalia was 4e met het 2e beste cijfer op sprong. Diem was 7e met als 1e op vloer, Rodé was 8e met 3e op vloer, Sam 13e, Sofie 15e, Floor 17e,  Skye 19e, Liene 21e en Lotte 27 e.
In de 2e wedstrijd werd Selin 5e met als 2e op vloer, gelijk aan Mayrell , zij werd totaal 6e,  Liz 9e met als 3e op brug, Anna 14e en Danique 17e mat als 1e op vloer.  
Alle meisjes van harte gefeliciteerd en jullie hebben inmiddels allemaal de cijferlijst KNGU district OOST ontvangen met de punten. Een dankjewel voor de assistenten /coaches van deze dag.  We gaan op weg naar de volgende wedstrijd , de clubkampioenschappen op 24 juni a.s.