Home › Nieuws › Daphne Kolthof plaatst zich voor NK 2e divisie

Daphne Kolthof plaatst zich voor NK 2e divisie

2e divisie turnsters turnen 1/2 finale

De turnsters van de 2e divisie hebben hun 1/2 finale geturnd. Aniek, Marleen, Charlotte en Daphne mochten naar Dalen om te laten zien wat zij konden en Merel en Sanne zijn afgereisd naar Bergschenhoek. 

Junior turnsters Aniek, Marleen, Sanne en Merel hebben allemaal een goede wedstrijd geturnd, maar helaas was het niet voldoende voor een plaats op het NK. Zij gaan nu hard aan het werk voor de toestelkampioenschappen die 11 en 12 juni worden georganiseerd in de topsporthal in Doetinchem. 

Senior turnsters Daphne en Charlotte turnden ook een prima wedstrijd. Daphne draaide zo'n goede wedstrijd dat zij met een medaille naar huis ging. Zij werd heel knap 2e. Ook behaalde ze het hoogste cijfer op balk. Zij heeft zich hiermee geplaatst voor de toestelfinale op sprong. Charlotte heeft een goede wedstrijd geturnd, maar helaas was dit niet voldoende voor een plek in de meerkamp finale. Wel heeft Charlotte zich geplaatst voor de sprong finale. 

Allemaal gefeliciteerd met deze prestatie en succes met de voorbereidingen van de volgende wedstrijd. 


Daphne Kolthof plaatst zich voor NK 2e divisie Daphne Kolthof plaatst zich voor NK 2e divisie Daphne Kolthof plaatst zich voor NK 2e divisie Daphne Kolthof plaatst zich voor NK 2e divisie