Home › Nieuws › 1e plaatsingswedstrijd 2e Divisie

1e plaatsingswedstrijd 2e Divisie

Turnsters 2e divisie nemen 4 medailles mee naar huis.

De turnsters van de 2e divisie hebben op 28 en 29 november hun 1e plaatsingswedstrijd geturnd in Winterswijk. 
Isabella mocht op zaterdag haar 1e officiële wedstrijd van het seizoen turnen. Zij heeft een goede wedstrijd geturnd en zij mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen. 

Op zondag kwamen de instappers Noa, Jinthe en Iris in actie. Zij turnen dit jaar in de N2. Zij hebben alle drie goed hun best gedaan en hebben al mooie dingen laten zien. Noa werd 13e, Jinthe 15e en Iris eindigde op een 18e plaats. 

In de 2e wedstrijd op zondag was het druk met Ypsilon turnsters. De junioren en senioren turnden tegelijk hun wedstrijd. Ook deze meiden hebben allemaal een goede wedstrijd gedraaid. Aniek heeft de stap gemaakt naar de 2e divisie. Zij heeft laten zien hier thuis te horen, zij werd 2e en ook Sanne mocht op het podium gaan staan bij de junioren. Sanne mocht het brons mee naar huis nemen. Marleen eindigde net naast het podium en werd 4e en ook Merel stond bovenaan de lijst zij is op een 7e plaats geëindigd. Daphne, Rosaly en Charlotte hebben ook een goede wedstrijd geturnd en ook deze meiden stonden bovenin de uitslag. Daphne mocht plaats nemen op het podium zij werd 2e, Rosaly 5e en Charlotte 7e.

Gefeliciteerd met jullie prestatie meiden. 

Tijdens de wedstrijd zijn er foto's gemaakt door Uw Favoriete Foto