Home › Nieuws › Online clubshop van Ypsilon is open

Online clubshop van Ypsilon is open

Vanaf nu is het mogelijk de unieke Ypsilon sportkledinglijn en accessoires online te bestellen met interessante kortingen en mooie aanbiedingen.

Hoe werkt het?
Je gaat naar onze online clubshop. Daar wordt een gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd om in te loggen. Deze is voor ieder lid hetzelfde. (zie hieronder bij "Gegevens clubshop")
Zodra je de bestelling geplaatst hebt ontvang je een e-mail ter bevestiging.

Betaalwijze
In de clubshop kun je met iDeal betalen.

Verzendkosten
Mocht je de bestelling op willen halen bij All Sportswear (in onze eigen turnhal, zie de site voor openingstijden) dan kies je voor verzendwijze “naar club (gratis)”. Je betaalt dan geen verzendkosten. Kies je ervoor om het naar je eigen adres te laten verzenden, dan betaal je wel verzendkosten.

Levering
All Sportswear zal je op de hoogte houden wanneer de bestelling verstuurd wordt of opgehaald kan worden. Over het algemeen zal het 10 tot 12 werkdagen duren. Mocht het wat langer duren, dan neemt All Sportswear contact met je op. Artikelen die bij All Sportswear op voorraad zijn worden vanzelfsprekend sneller verstuurd.

Gegevens clubshop
Ga naar www.allsportswear.nl en klik op clubshop! Klik op het clublogo van Ypsilon.
Gebruikersnaam: dtmypsilon
Wachtwoord: dtmclub701

Mochten er vragen zijn over de Ypsilon clubshop, aarzel dan niet om contact op te nemen met All Sportswear via info@allsportswear.nl.

Tot ziens in de Ypsilon clubshop!!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Gymnastiekvereniging Ypsilon Doetinchem